آیت‌الله دری نجف‌آبادی: بیمارستان آیت‌الله خوانساری باید به قلب درمان سرطان در غرب کشور تبدیل شود

۱۷ آبان ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۸ کد : ۵۶۰۸۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۱
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و رئیس هیئت‌امنای بیمارستان آیت‌الله خوانساری با قدردانی از تلاش‌های مجموعه سلامت استان، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های درمان سرطان و تبدیل این مرکز به قطب غرب کشور تأکید کرد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی: بیمارستان آیت‌الله خوانساری باید به قلب درمان سرطان در غرب کشور تبدیل شود

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در سمپوزیوم راهکارهای نوین تشخیص و درمان سرطان، گفت: سلامت جسمی نعمت بزرگی است، اما زمانی کامل می‌شود که در کنار آن سلامت روحی و رفاه خردمندانه نیز تأمین شود؛ این سه حوزه به یکدیگر وابسته‌اند و باید با نگاه جامع مورد توجه قرار گیرند.
وی با تأکید بر لزوم ارتقای جایگاه درمان سرطان در استان افزود: بیمارستان آیت‌الله خوانساری باید به مرکز اصلی درمان سرطان در غرب کشور تبدیل شود و همه دستگاه‌ها و خیرین باید برای تحقق این هدف همکاری کنند، ما نیز در کنار مجموعه سلامت استان خواهیم بود.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه درمان و بهداشت، اظهار داشت: ظرفیت علمی و نیروی انسانی توانمند در کشور وجود دارد، اما باید دانشجویان، پزشکان و استعدادهای جوان و فداکار بیش از گذشته وارد میدان شوند تا ایران اسلامی و به‌ویژه استان مرکزی در حوزه پیشگیری، درمان، تشخیص و آموزش سرطان به جایگاه شایسته برسد.
وی همچنین بر ضرورت توجه به پیشگیری از سنین پایین تأکید کرد و گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه سرطان باید از خانواده، مهدکودک و دبستان آغاز شود تا اثرگذاری آن در جامعه ماندگار باشد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود، فراهم‌سازی امکانات رفاهی برای پزشکان و متخصصان را از الزامات توسعه درمان در استان دانست و افزود: تأمین مسکن برای پزشکان شاغل در استان مرکزی را پیگیری می‌کنیم.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیمارستان آیت الله خوانساری درمان سرطان سمپوزیوم سرطان سرطان


نظر شما :